Lyömäsoittimet

Etusivu » Musiikkiopisto » Yksilöopetus ja opettajat » Lyömäsoittimet

 

 

Opettajat:

 

Ronimus Niko

Lyömäsoittimet

Pirkkala

 

Niko Ronimus

 

Kasvoin Kuopiossa Pohjantien Puhallinorkesterien ja Big Bandin riveissä. Konservatorion soittotunneilla sekä sinfoniaorkesterissa pääsin taasen toteuttamaan klassista musiikkia. Myöhemmin suoritin ammattiopinnot Tampereen konservatoriossa.

 

Monipuolinen musiikin tekeminen on aina ollut minulle tärkeää! Klassinen, rock, pop, folk, jazz, tanssimusiikki eri muodoissaan ovatkin työllistäneet minua vuosien varrella muusikkona. Lyömäsoittimet on laaja soitinryhmä! Eri soittimien ja tyylilajien hallitseminen vaatii jatkuvaa opiskelua ja se juuri tekee lyömäsoittimien soitosta hienoa! Erilaisten sointivärien, soundien, etsiminen on myös jatkuva seikkailu...

 

Minusta yksi ihmisyyden tärkeä ominaispiirre on tiedon ja perinteiden siirtäminen seuraaville ikäpolville. On kunnia-asia saada olla osa tätä jatkumoa. Kukin oppilas saa taitojen karttuessa aina vaan lisää välineitä itsensä ilmaisemiseen. Sitä kautta uskon myös itsetunnon ja positiivisen minäkuvan kehittyvän. Tällaisten kehitystarinoiden seuraaminen on opettajalle hyvin palkitsevaa ja motivoivaa!

 

 

Koppanen Ville

Lyömäsoittimet

Lempäälä

 

Ville Koppanen

 

Aloitin musiikin harrastamisen ala-asteella ja kävin alkuun pianotunneilla, mutta pian bänditoiminta vei mennessään. Bänditreenien yhteydessä kokeilin myös rumpujen soittoa ja kipinä erilaisten lyömäsoittimien soittamiseen syttyi. Rippilahjarahoilla ostin oman rumpusetin ja aloin käymään soittotunneilla. Musiikkipedagogiksi valmistuin vuonna 2015 Tampereen ammattikorkeakoulusta.

 

Soittimien kirjo lyömäsoittimissa on niin laaja, että se tuo positiivisella tavalla haastetta ja intoa harjoitteluun. Koko kehon koordinaation kehittäminen, uusien sävyjen ja soundien löytäminen sekä rytmin käsittely ovat ehdottomasti parasta lyömäsoittimissa! Mikään ei motivoi minua enempää kuin se, että näen oppilaiden kehittyvän. Jokainen opetuspäivä on erilainen ja työn jäljen näkee välittömästi. Toivon, että mahdollisimman monelle muodostuu musiikista elinikäinen harrastus, josta saa nauttia läpi elämän!

 

 

Ilmari Niemi

Lyömäsoittimet

Lempäälä

Perheessäni musiikki on aina ollut suuressa roolissa ja lapsena sain päättää mitä soitinta haluaisin lähteä opiskelemaan Lahden Konservatorioon. Rytmi ja erilaiset rumpukompit ovat aina kiinnostaneet minua ja niinpä aloitin lyömäsoittimien soiton. Sillä tiellä olen edelleen ja vuosi vuodelta lyömäsoittimet jaksavat yllättää monipuolisuudellaan! 

 

Olen kiinnostunut laajasti eri musiikkityyleistä; rock-, funk- ja soul-musiikki ovat lähinnä sydäntäni, mutta klassinen musiikki kiehtoo minua yhtälailla. Toivonkin, että oppilaani löytäisivät lyömäsoittimien maailmasta ns. oman juttunsa ja pääsisivät toteuttamaan itseään omien musiikillisten kiinnostuksen kohteidensa kautta!

 

 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko