Siirry tekstisisältöön ›

Peruutusehdot

Etusivu » Maksut ja ohjeet » Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä opiston toimistoon vähintään 7 vrk ennen kurssin alkua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pirkanopisto@nokiankaupunki.fi tai ilmoittautumisnumerolla netissä. Tarkista internet-perumisen onnistuminen. Säilytä itselläsi dokumentti perumisesta tai toimistohenkilön nimi, jonka kanssa asioit. Huom! Peruutusta ei voi tehdä opettajalle.

 

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkamista. Alle 7 vrk ennen kurssin alkua tehdystä peruutuksesta laskutamme 20 €. Kurssin jo alettua peritään koko kurssimaksu.

 

Huom! Kurssin maksamatta jättäminen tai kurssille tulematta jääminen ei ole peruutus.

 

Kurssin kestäessä koko lukuvuoden kevään kurssimaksu laskutetaan, ellei osallistumista ole peruttu toimistoon marraskuun loppuun mennessä.

 

Opistolla on oikeus peruuttaa suunniteltu kurssi, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Minimiraja on yleensä 7-10 opiskelijaa kurssista riippuen. Mikäli olet jo maksanut kurssin, saat tällaisessa tapauksessa kurssimaksusi täysimääräisenä takaisin. Ota yhteyttä opiston toimistoon palautuksen sopimiseksi.

 

Opettajan sairastuessa, pyritään kurssille saamaan sijainen. Mikäli sijaisen saanti on kuitenkin mahdotonta, pyritään kurssikerta aina korvaamaan. Kurssikerta voidaan korvata myös normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Opisto voi myös jättää yhden kokoontumiskerran korvaamatta. Mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli matkapuhelinnumero on annettu ilmoittautumisen yhteydessä.

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko