Ohjeet ja maksut

Etusivu » Maksut ja ohjeet

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut ovat kurssikohtaisia ja niiden hinnoittelu perustuu kurssin pituuteen ja kurssin toteutuksesta aiheutuviin kustannuksiin. Lukuvuoden 2018-2019 kurssimaksuhinnaston näet tästä.

 

Kurssimateriaalin sekä opiskelutarvikkeet opiskelija maksaa ja hankkii pääsääntöisesti itse. Mikäli materiaalit sisältyvät kurssimaksuun, tai ne voi lunastaa opettajalta ja niistä peritään erillinen hinta, on tästä maininta kurssiesittelyssä.

 

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen tai Smartum-, Sportti- ja KulttuuriPassi -kuvakkeiden kautta. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

 

Huom! Mikäli maksat koko kevätkauden kestävän kurssin työnantajan tarjoamilla maksuseteleillä, on ne toimitettava opiston toimistoon tai palvelupisteisiin 31.1.2019 mennessä. Lyhyempien kurssien osalta maksusetelit on toimitettava opiston toimistoon tai palvelupisteisiin viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Mikäli et maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä olevan maksukuvakkeen kautta tai maksuseteleillä, sinulle lähetetään lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.

 

Jos kurssi kestää koko lukuvuoden, toimisto siirtää syksyn opiskelijat automaattisesti kevätlukukaudella jatkuvalle kurssille, ellei osallistumista peruta toimistoon marraskuun loppuun mennessä. Mikäli peruutusta ei ole tehty, kevään kurssimaksu laskutetaan.

Sulje sivuvalikko