Ruoka, juoma ja asuminen

Etusivu » Kansalaisopisto » Ruoka, juoma ja asuminen

Ruoka- ja juomakursseilla opitaan ruokien ja juomien valmistamista ja lisätään samalla tietoisuutta ruoka-aineista, ruokavalioista ja eri maiden keittiöistä. Ruokakursseilla tutustutaan ruuanvalmistuksen ja leivonnan perusasioihin, erityisruokavalioihin ja ajankohtaisiin trendeihin sekä tehdään makumatkoja eri maiden ruokakulttuureihin. Kursseilla työskennellään pienryhmissä ja nautitaan valmistetuista ruuista yhdessä, joten jokainen kurssi on myös miellyttävä sosiaalinen tapahtuma. 

 

Suosituilla viinikursseilla perehdytään erilaisiin viinilaatuihin maistellen, ja samalla tarjolla on myös runsaasti viinitietoutta ja tapakulttuuria. Kurssit ovat pääasiallisestä yhden päivän / illan kestäviä lyhytkursseja. Koko lukukauden tai –vuoden mittaisia leivontakursseja on tarjolla erityisesti lapsille ja lapsi-aikuinen –pareille.

 

Muita kotiin ja asumiseen liittyviä kursseja on ohjelmassa vaihdellen: teemat vaihtelevat kausittain sisustamisen värivalinnoista tavarakaaoksen kesyttämiseen. Kun kodin kynnyksen yli astutaan pihamaalle, kurssitarjontaa puutarhan hoidon innoittajaksi kannattaa hakea myös sivulta Luonto ja ympäristö.

 

Suunnittelu ja opintoneuvonta

 

Va. koulutussuunnittelija

Ida-Maria Sirén

Puhelin 040 133 4212

 

Asiakaspalvelu

 

Toimistosihteeri

Merja Rantakaulio

Puhelin 040 133 4221

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Kurssihaku ja ilmoittautuminen

 

ILMOITTAUDU NETISSÄ sekä (03) 5652 2500


Ruoka-, juoma- ja asumisen kurssit  

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 2.1.2020 klo 10.00

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko