Liikunta

Etusivu » Kansalaisopisto » Liikunta

Kansalaisopiston liikuntakursseilla on tarjolla liikunnan iloa ja hyvää oloa kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Ammattitaitoiset opettajat ja monipuolinen tarjonta takaavat sen, että jokainen voi löytää kursseilla kipinän liikkumiseen, olipa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja.

 

Erilaiset kehonhuoltotunnit tarjoavat mahdollisuuden kehittää liikkuvuutta, huoltaa lihaksia sekä rauhoittua arjen keskellä. Jos haluaa lisäksi vahvistaa syviä tukilihaksia, suosittelemme kokeilemaan jooga- ja Pilates-kursseja.

 

Kuntoliikuntakursseilla syke nousee ja lihakset saavat monipuolista haastetta. Askelsarjoja sisältävillä ryhmäliikuntatunneilla sekä tanssillisilla tunneilla pääsee nauttimaan musiikin tahtiin liikkumisesta. Jos lihaskuntoliikkeet kiinnostavat, kannattaa kokeilla monipuolisia kuntopiiri- ja voimaharjoittelukursseja. Aloitteleville liikkujille tai muuten vain hieman rauhallisempaa menoa kaipaaville sopivat puolestaan erilaiset terveysliikuntakurssit.

 

Kurssien joukosta löytyy paljon vaihtoehtoja eri kohderyhmille: senioreille, odottaville äideille, perheille, taaperoille, lapsille ja nuorille. Liikuntaa voi harrastaa jokaisessa elämänvaiheessa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Ida-Maria Sirén

Puhelin 040 133 4228

 

Toimistosihteeri

Tarja Korpela

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

 

 

Kurssihaku ja ilmoittautuminen

ke 15.8.2018 klo 8.30 alkaen

 

ILMOITTAUDU NETISSÄ sekä (03) 5652 2500

 

Kahvakuulat

 

Ajankohtaiset liikuntakurssit