Ohjeet liikuntakurssien osallistujille

Etusivu » Kansalaisopisto-opetus » Liikunta » Ohjeet liikuntakurssien osallistujille

Tuntien vaihdos

 

Tunnit sisältävät noin viiden minuutin vaihdosajan, jolloin edellinen ryhmä poistuu salista ja seuraava ryhmä siirtyy saliin.

 

 

Ulko-ovien avaaminen

 

Huomioithan, että useimpien kurssitilojen ulko-ovet ovat lukossa iltaisin. Kurssin opettaja tulee avaamaan oven ennen kokoontumisen alkua. Turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä ovea ei avata enää tunnin alkamisen jälkeen.

 

 

Kurssikertojen sijais- ja perumiskäytännöt

 

Jos kurssin opettaja sairastuu, kurssille pyritään hankkimaan sijainen. Sijaisen tunti voi poiketa sisällöltään varsinaisen opettajan pitämästä. Jos sijaisuutta ei voida järjestää, opisto voi joutua perumaan yksittäisiä kurssikertoja. Perutut kurssikerrat pyritään aina korvaamaan, mutta korvauskerta voidaan järjestää myös normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Korvauskertojen ajankohdista ja paikoista tiedotetaan erikseen. Opistolla on myös oikeus jättää toteuttamatta yksi kokoontumiskerta lukukaudessa.

 

Huom! Opisto tiedottaa kurssien tai yksittäisten kurssikertojen peruutuksista tekstiviestillä. Saat peruutustiedon, mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Katso Pirkan opiston kurssien tarkemmat peruutusehdot täältä >>

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko