Ohjaajaesittelyt

Etusivu » Kansalaisopisto-opetus » Liikunta » Ohjaajaesittelyt

Näet liikuntaryhmien ohjaajaesittelyt alla kunnittain jaoteltuina: Lempäälä, Vesilahti, Nokia ja Pirkkala. Alimpana löytyvät verkkokurssiemme ohjaajat.

 

Lempäälän liikuntaryhmien ohjaajat

 

Cotroneo Marjo

 

Marjo Cotroneo

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen 2000-luvun alussa, eli olen ohjannut liikuntaryhmiä noin 20 vuotta. Olen liikunnanohjaaja, jolla mm. Shindo-, venyttely- ja rentoutusohjaajakoulutus. Lisäksi olen kouluttautunut myös Functional training, eli toiminnalliseen harjoitteluun, kahvakuulaharjoitteluun, Chiball:iin, Foamroller eli putkirullaukseen ja dynaamisiin venyttelyihin. Minulta löytyy myös elämysohjaajakoulutus ja olen intialaisen päähieronnan taitaja. Vuosien varrella olen vetänyt myös vesijumppaa ja sauvakävelytunteja, joka onkin rakas harrastukseni.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkkalassa ja Lempäälässä erilaisia kehonhuolto- ja lihaskuntokursseja. Ohjelmistossa on mm. Shindoa, putkirullausta, erilaisia jumppatunteja, miesten jumppaa, seniorien ryhmiä sekä äiti-vauva jumppaa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Pidän työstäni ja ihmisistä! On kannustavaa nähdä, kun saa ihmiset liikkumaan ja huomaa heidän nauttivan. Mottonani on, että liikunnan pitää olla hauskaa eli ei tehdä vakavalla mielellä vaan pidetään pieni pilke silmässä. 

 

Francke Päivi

 

Päivi Francke

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen valmistunut joogaohjaajaksi Suomen Joogaliiton kouluttamana joulukuussa 2019. Joogaryhmiä olen opistolla ohjannut vuodesta 2015 alkaen. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Vedän joogaryhmiä Lempäälässä, Nokialla ja Pirkkalassa. Kohderyhminä on mm. lapset, nuoret, raskaana olevat, synnyttäneet äidit, naiset, miehet sekä seniorit. Ohjaan sekä perinteisempää hathajoogaa että joogan erityiskursseja, esimerkiksi aamujoogaa, tuolijoogaa ja joogaa jäykille. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Jooga on tuonut hyvin paljon hyvinvointia omaan elämääni (niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla) että haluan jakaa sitä hyvää myös muille käyttöön! On erittäin palkitsevaa nähdä joogan hyvät vaikutukset opiskelijoissa!  

 

Hakala Hanna-Kaisa

 

Hanna-Kaisa Hakala

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen lempääläläinen fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja. Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2004 alkaen. Toimin päätyökseni yrittäjänä omassa hyvinvointialan yrityksessäni, ohjaten erilaisia kehonhuoltotunteja eri ikäisille asiakkaille sekä tehden yksilöohjauksia. Olen erikoistunut äitiysliikunnan ohjaamiseen ja äitiysfysioterapiaan ja odottavat ja synnyttäneet äidit ja heidän hyvinvointinsa on erityisen lähellä sydäntäni. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Kuljussa kehonhuolto- ja Lavis-kursseja. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Asiakkaiden innostus ja se kun näen ja kuulen heidän saavan liikunnasta iloa elämäänsä ja apua erilaisiin vaivoihin. 

 

Henttinen Harri

 

Harri Henttinen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut liikuntakursseja (pääosin erityyppisiä aerobic- ja step-aerobic -kursseja) 90-luvulta lähtien tähän asti opistolla eripituisina jaksoina: pääosin Lempäälä-opistossa ja Pirkan opistossa. Olen ohjannut liikuntakursseja ja -tapahtumia muuallakin kuin opistolla. Opistolla olen pitänyt myös muita kursseja (mm. hää- ja juhlakurssit, värikurssit, unikurssit, rajatiedon kurssit, kurssit filosofiasta, teologiasta ja psykologiasta). Itse myös harrastan aerobic-jumppaa ja muita vastaavia liikuntamuotoja.   

 
Mitä tunteja ohjaat? Tällä hetkellä ohjaan Step-muokkaus ja kuntonyrkkeily -kurssia Lempäälässä. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Minusta on ihanaa liikkua yhdessä mukavien ihmisten kanssa. Pidän menevästä musiikista ja rytmiä on veressä. Minua motivoi, kun saan nähdä, että väki viihtyy ja saamme yhdessä liikkua oman hyvinvointimme parhaaksi. Parasta ryhmäliikunnassa on se, että saamme tsempata toinen toisiamme yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi: parempi kunto, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja iloinen sekä reipas mieli. 

 

Kettunen Mia

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1997 ja työskentelin alalla muutamien vuosien ajan. Työ sisälsi kuntoutusta niin yksilöohjauksina kuin ryhmäohjauksina. Päätyöni on nykyään graafisessa suunnittelussa, mutta tanssi- ja liikkuminen on aina ollut suuressa osassa elämääni. Jooga tuli ensimmäisen kerran mukaan kuvioihin noin 10 vuotta sitten harrastuksen myötä. Rakkaus lajiin on pysynyt ja valmistuin Vinyasa Flow joogaopettajaksi 2019. Vinyasa flow joogaa olen tähän mennessä ohjannut lähinnä pienryhmille. Olen myös äänimalja- ja rumpuhoitaja ja pidän sointukylpyjä sekä rumpurentoutuksia/hoitoja, niin yksilöhoitoina kuin ryhmillekin. Opiskelen tällä hetkellä myös vyöhyketerapeutiksi.

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Vinyasa Flow sekä yin-joogaa Lempäälässä.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Haluan jakaa liikunnan ja erityisesti joogan vaikutusta kokonaisvaltaisesti ihmiskehoon sekä mieleen. Jooga on auttanut itseäni suuresti elämäni haasteissa sekä stressinhallinnassa ja haluan tarjota samaa mahdollisuutta myös muille vastaavissa elämäntilanteissa kamppaileville ihmisille.  

Tunneillani kannustan ihmisiä kuuntelemaan omaa sisimpäänsä, kehon lähettämiä viestejä sekä myös kunnioittamaan oman kehon tuntemuksia.  

Läsnäolo, hiljentyminen, hyväksyntä, sallivuus, kyky olla armollinen itseään kohtaan sekä yleisestikin myötätuntoinen ja positiivinen ilmapiiri on se mitä haluan, liikkumisen ilon lisäksi tunneilleni tuoda. Parasta opettamisessa on huomata, kuinka ihmisten mieli ja keho lopulta kohtaavat toisensa ja kuinka voimaantuneina, eheinä ja elämänmyönteisinä ihmiset palaavat tunnin jälkeen arkeensa.

 

Kolkka Jonna

Ohjaan Lempäälässä ja Vesilahden Kirkonmäellä kundaliinijoogaa ja lisäksi Lempäälässä joogaa vauvan kanssa -kursseja.

 

Kopperoinen Kati

Ohjaan lapsi-aikuinen liikuntakursseja Lempäälässä. 

 

Lehti Virpi

Ohjaan päiväajan kuntosalin starttiryhmää ja eläkeläisten jumpparyhmiä Lempäälässä.

 

Lintunen Piia

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut erilaisia tunteja 2005 vuodesta lähtien, mammajumppaa, muokkausta, lasten jumpparyhmiä, rentoutusta, venytystä, aerobiciä ym. Olen käynyt Svolin Aerobic ProFitness ohjaajakoulutuksen, sekä erinäisiä muita ohjaajakursseja vuosien varrella (mm. Zumba® Pro Fitness ohjaajakoulutuksen sekä Zumba® Kids ohjaajakoulutuksen). 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla Lempäälässä lasten ja aikuisten Zumba-kursseja. Olen hurahtanut Zumbaan niin totaalisesti, ettei muita tunteja juurikaan lukkarissa näy. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Zumba® on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Tärkeintä tunneillani on hauskanpito ja bilemeininki, omaan tyyliin ja tahtiin. Hikeä, naurua, rytmillistä ilottelua ja helppoja tanssillisia kuvioita on luvassa tanssibileissä muun kanssa. Hienoa päästä teidän kanssa tanssimaan. Baila baila nähdään!

 

Papinsaari Liina

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Valmistun vuonna 2020 sosionomi-lastentarhaopettajaksi. Lapsiryhmiä olen ohjannut vuodesta 2012 lähtien. Aloitin ohjaajaurani luistelun parissa ja siirryin myöhemmin ohjaamaan myös lastentanssi ja -liikunta tunteja. Ohjauskokemusta minulla on lapsista ikähaarukalla 1–13 vuotta. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan lasten liikuntakursseja Lempäälässä.
 

Mikä innostaa ohjaamaan? Pidän tärkeänä lapsilähtöisyyttä tunteja suunnitellessa. Tunneilla jokainen saa liikkua omien taitojensa ja kykyjensä mukaan. Tunneillani ei pyritä täydellisiin suorituksiin vaan jokaisen lapsen ja aikuisen sen hetken parhaimpaan suoritukseen. Lasten vilpittömyys ja onnistumisen kokemukset innostavat minua ohjaamaan lasten liikunta- ja tanssitunteja. Toivon lasten saavan tunneillani positiivisia liikuntakokemuksia.

 

Seuraa Liinaa Instragramissa >

 

Perkiömäki Mika

 

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen liikuntatieteiden maisteri, NSCA-CPT®-valmentaja, PilatesHealth-ohjaaja, Yin-joogaopettaja ja olen suorittanut IKSA:n kahvakuulaohjaajakoulutuksen. Olen harrastanut ja opettanut kamppailulajeja 20 vuotta ja ohjannut liikuntaa opistoissa vuodesta 2012. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistossa pilates- ja kahvakuulakursseja Lempäälässä ja Pirkkalassa.

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunnan ilo ja sen näkeminen kurssilaisten kasvoista ja koko olemuksesta on paras palkinto ohjaamisesta. Tykkään monipuolisista kurssisisällöistä, ja tässä kurssilaisten toiveet ovat ensi sijalla. Jaan myös mielelläni tietoa liikunnasta ja ravitsemuksesta. Kurssit ovat progressiivisia, joten ohjelma kehittyy askel askeleelta, mikä lisää mielenkiintoa sekä kasvattaa kuntoa.

Linkki: https://potku.net/kurssit/ 

 

Savolainen Sirke

 

Sirke Savolainen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ryhmäliikunnan ohjauksesta kokemusta on karttunut vuodesta 2012 lähtien. Aluksi ohjaus oli harrastuspohjaista iltapuhdetta, kunnes tämä työ kiskaisi minut täysin mukanaan ja ohjaustunteja alkoi kertyä lisäkoulutuksien myötä. Luin liikunnan ammattitutkinnon ja suoritin Urheiluopistojen Personal Trainer- sertifikaatin Varalan Urheiluopistossa. Sen lisäksi minulla on kuntosaliohjaajakoulutus, vesijumppaohjaajakoulutus, senioreiden ohjaajakoulutus, Lavis-ohjaajakoulutus, UKK-instituutin TULE-ystävällinen joogapilates -ohjaajakoulutus sekä sairaiden ja liikuntarajoitteisten liikuntaneuvontakoulutus. Lisäksi olen käynyt useita lapsien ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyviä koulutuksia.

 
Mitä tunteja ohjaat? Pirkan opistolla toimin Lempäälän alueen ohjaajana. Ohjaan monipuolisesti erilaisia tunteja aikuisille, mm. muokkausta, kiertoharjoittelua, kuntosalin starttikursseja ja kuntosalicircuitia, miesten tarpeisiin räätälöityjä ryhmiä, hyvän olon jumppaa ja Lavista. Lisäksi ohjaan seniorien tuolijumppaa ja pilatesta.

  
Mikä innostaa ohjaamaan? Parasta työssäni on nähdä iloa ja onnistumisia! Yksi ihanimmista saamistani asiakaspalautteista on, että "tunnillesi saa tulla juuri sellaisena kuin on". Tämän palautteen myötä koin, että olen onnistunut tuomaan oman ideologiani ja tärkeimmän arvoni esille. Jokaisella on lupa löytää liikunnan ilo. Olemme kaikki erilaisia. Se mikä meitä tunneillani yhdistää on, että kuulumme kaikki samaan, mahtavaan ja kannustavaan yhteisöön!

 

Sirken nettisivut >

 

Takalo Liisa

Ohjaan faskia kehonhuolto ja pilateskursseja Lempäälässä.

 

Tervonen Kirsi

 

Kirsi Tervonen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Koulutukseltani olen fysioterapeutti AMK. Ohjauskokemusta minulla on ikääntyneistä, niska-selkäjumpista ja kuntojumpista vuodesta 2011. Pian tämän jälkeen ohjaustyöt laajeni lasten liikunnan pariin, josta ohjausta onkin kertynyt jo monen eri ikäisen lapsiryhmän ohjaamisesta aivan taaperoista tuonne lähelle yläkouluikää. Viimeisimpänä lasten liikuntakursseista on tullut lasten höntsy, joka onkin lempiaiheeni lasten liikunnan parissa. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan pääasiassa lasten kursseja ja lasten höntsyjä, eli pallopelejä alakouluikäisille Lempäälässä. Lisäksi ohjaan kuntosalicircuit-ryhmää. 

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Parasta on se, kun huomaa kurssille osallistuvan saavan hyvää mieltä ja onnistumisen kokemusta sekä iloa liikunnasta. Lasten silmien loiste ja kuntojumppaajan punaiset posket ja huumorilla höystetty ilmapiiri kannustaa työssä. 

 

Toikko Anni

Ohjaan HIIT-treeniä, kehonhuoltoa, kahvakuulaa ja pilatesta Lempäälässä.

 

Uusi-Kokko Jaana

 

Jaana C. Uusi-Kokko

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen työfysioterapeutti (erikoistunut tules-kuntoutukseen ja psykofyysiseen fysioterapiaan) ja olen ohjannut erilaisia aikuisten liikuntaryhmiä 20 vuotta, mm. Kunnossa kaiken ikää -projektissa, opistoissa ja seuroissa sekä ohjannut lasten- ja erityisryhmien liikuntaryhmiä Pirkanmaalla.

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Lempäälässä lasten, aikuisten ja seniorien liikuntaryhmiä sekä kuntosalin starttikursseja.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Haluan antaa ohjatessani ryhmäläisille kehomielen hyvinvointia ja iloa liikunnasta, tukea motivoitumista elämänikäiseen liikuntaharrastukseen ja terveyskuntoa edistävään liikuntaan ja kehonhuoltoon.

 

Virtanen Johanna

 

Johanna Virtanen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ryhmäliikunnan ohjauskokemusta on jo lähemmäs kolmenkymmenen vuoden ajalta. Olen käynyt toiminnalliseen harjoitteluun painottuvan Personal trainer koulutuksen ja voimavalmentaja koulutuksen sekä olen kuntohoitaja. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan tällä hetkellä opistolla rasvanpoltto- ja muokkaustyyppisiä jumppia, crosstrainingiä, miesten ryhmää sekä senioritunteja. Lisäksi vedän äiti-vauva jumppaa ja hyvän olon treeniä. Ohjaan myös muualla paljon crosstraining tyyppisiä tunteja. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunta on itselleni elämäntapa ja on hienoa, että saa liikuttaa myös muita. On palkitsevaa nähdä asiakkaiden nauttivan liikkumisesta ja nähdä kauden aikana, kuinka heidän kuntonsa paranee. 

Palaa sivun alkuun

 

Vesilahden liikuntakurssien ohjaajat

 

Kolkka Jonna

Ohjaan Lempäälässä ja Vesilahden Kirkonmäellä kundaliinijoogaa ja lisäksi Lempäälässä Joogaa vauvan kanssa -kursseja.

 

Laine Kirsi

Ohjaan niska-hartiaseudun kurssia ja liikkuva koululainen (7–10 v) ryhmää Vesilahdella.

 

Matikainen Tarja

Tarja Matikainen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen käsi- ja taideteollisuusopettaja sekä olen käynyt Shindo-ohjaajakoulutuksen. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Shindoa Vesilahdella. Tämän lisäksi viikko-ohjelmassani on ompelu-, kirjonta- ynnä muita tekstiilikäsityökursseja. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Shindosta sain itse avun työelämäntilanteessa puhjenneeseen stressin aiheuttamaan tukehduttavaan oloon. Päätin jakaa Shindon tuomaa "ilosanomaa" muillekin kouluttautumalla ohjaajaksi. 

 

Mäkelä Mari

Ohjaan lihaskuntotunteja ja päiväajan kuntosalicircuitia Vesilahdella.

 

 

Mäki Riikka

Riikka Mäki-Pasti

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut aikuisten ryhmäliikuntatunteja teini-ikäisestä saakka. Vuosien varrella olen opiskellut jos jonkinmoista. Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen olen kouluttautunut mm. personal traineriksi, ravintovalmentajaksi, psyykkiseksi painonhallintavalmentajaksi, Lavis-, kahvakuula- ja kuntosaliohjaajaksi. Olen ohjannut vuosien varrella äiti-vauvaryhmiä, pienten ja kouluikäisten lasten liikuntaryhmiä, nuoria, aikuisia ja senioreita. Pirkan opistossa ja sitä ennen Lempäälä-opistossa olen ohjannut vuodesta 2005 saakka. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan step-lihaskunto, kuntotanssi, nyrkkeilyjumppa ja niska-hartiaseudun kursseja sekä erilaisia liikunnan lyhytkursseja Vesilahdessa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Parasta ohjaamisessa on vuorovaikutus ryhmäläisten ja ohjaajan välillä! Minusta on hienoa nähdä ihmisten nauttivan fiiliksestä, musiikista, omasta onnistumisesta tai itsensä voittamisesta. Tavoitteeni on, että asiakas ei mene sieltä, missä aita on matalin vaan joutuu vähän ponnistelemaan hyvällä fiiliksellä. Pyrin suunnittelemaan tunnit ryhmien mukaan ja kuuntelemaan toiveita. Yritän myös aina keksiä soveltavia liikkeitä ja vaihtoehtoja. Opiston ryhmissä hienoa on, että oppii tuntemaan ryhmäläiset ja tekemään heidän näköisiään tunteja. Pidän kovasti musiikista ja yritän tuoda myös musiikin kautta tsemppiä ja hyvää fiilistä asiakkaille. 

 

Pekkarinen Anu

 

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ensimmäisen joogaohjaajakoulutuksen suoritin Turun kesäyliopistossa vuonna 2017 ja se oli Hathaohjaajakurssi "Kokonaisvaltainen joogaohjaajakoulutus".  Koulutuksessa otettiin hyvin huomioon joogan eri ulottuvuudet.  Seuraava koulutus tapahtui Tanskassa Mediyoga kurssilla vuonna 2019; Mediyoga on Ruotsissa kehitetty terapeuttinen sekä myös kuntoutuksessa käytettävä joogamuoto, joka soveltuu hyvin kaikenikäisille, myös vanhuksille. Mediyogan liikkeet voidaan kaikki tehdä myös tuolijoogana. Keväällä 2019 osallistuin myös Om Flow Yoga ohjaajakoulutuksen Om Yoga koululla Tampereella. Tämä joogan muoto on fyysisesti vaativa flow harjoitus, jossa fyysistä vinyasana tyylistä harjoitusta tukevat lämpölamput. Joogaryhmiä olen ohjannut vuodesta 2017 alkaen. Peruskoulutukseltani olen filosofian maisteri (englannin kieli); toinen maisterintutkinto on USA:sta kirjallisuudesta. 

  

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Vesilahdella hathajoogan jatkoryhmää ja lempeää hathajoogaa. 

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Kiinnostuin hienojakoisesta joogasta alun perin läsnäolon sekä stressinhallinnan työkaluna, ensin joogan kiehtovaan maailmaan johdattivat meditaatio ja energiahoidot. Tämän jälkeen myös fyysisen kehon jooga alkoi kiinnostaa. Jooga mielestäni tarjoaa erinomaiset edellytykset kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tasapainoon, läsnäolon löytämiseen ja stressinhallintaan. 

 

Saari Minna

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Neljännesvuosisataisesta tanssija ja koreografi -taustastani (Tanssiteatteri Polar ja Tanssiteatteri Mobita nyk. MD) johtuen olen ohjannut kymmeniä vuosia erilaisia nykytanssin muotoja ja aikaisemmin myös klassista balettia ja lasten tanssia.  Pilatekseen tutustuin 2000-luvun alkupuolella ja kouluttauduin pilatesohjaajaksi kymmenkunta vuotta sitten. 

 
Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla pilatesta senioreille, alkeis- ja jatkoryhmille Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdella. 

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Minusta on edelleen hauska oppia itsestäni ja kehostani uusia asioita. Toivon että kursseillani olevat löytävät sen saman oppimisen ilon ja ahaa-elämyksen, mikä seuraa keskittyneestä oman kehon kuuntelusta. Huomaavat miten keho on suljettu systeemi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. On hienoa huomata, miten keskittyneesti ihmiset jaksavat hakea oikeaa suoritusta ja oivaltavat, mitä sen tekemiseen tarvitaan. On myös mukava kuulla, kun joku on saanut apua selkä ym. vaivoihin pilatestunneista. 

 

Virtanen Johanna

Johanna Virtanen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ryhmäliikunnan ohjauskokemusta on jo lähemmäs kolmenkymmenen vuoden ajalta. Olen käynyt toiminnalliseen harjoitteluun painottuvan Personal trainer koulutuksen ja voimavalmentaja koulutuksen sekä olen kuntohoitaja. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan tällä hetkellä Vesilahdella senioritunteja. Lempäälässä vedän rasvanpoltto- ja muokkaustyyppisiä jumppia, miesten ryhmää sekä senioritunteja. Lisäksi ohjaan äiti-vauva jumppaa, toiminnallista harjoittelua ja matalan kynnyksenjumppaa. Ohjaan myös muualla paljon crosstraining tyyppisiä tunteja. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunta on itselleni elämäntapa ja on hienoa, että saa liikuttaa myös muita. On palkitsevaa nähdä asiakkaiden nauttivan liikkumisesta ja nähdä kauden aikana, kuinka heidän kuntonsa paranee. 

Palaa sivun alkuun

Nokian liikuntakurssien ohjaajat

 

Ahlberg Netta

 

Netta Ahlberg

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen Varalan Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja ja Personal trainer sekä käynyt FasciaMethod ohjaajakoulutuksen. Ohjauskokemusta löytyy vuodesta 2018 alkaen niin yksilövalmennuksista kuin ryhmäliikuntatunneista.

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla kahvakuula-, reisi-vatsa-pakara ja Faskia kehonhuoltokursseja Nokialla.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunnan ilon ja hyvän olon levittäminen! On myös mahtavaa tuottaa liikunnan parissa onnistumisen tunteita ja motivoida ihmisiä pitämään itsestään huolta.

 

Enwald Marika

 

Marika Enwald

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen liikunnanohjaaja ja ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä vuodesta 2000 lähtien. Valmistuin 1999 TUL:in (Työväen urheiluliiton kriteereillä) voimisteluohjaajaksi, jota koulutustani olen täydentänyt Flow gymnastic®, Pilates-, keppijumppa- ja kuminauhajumppakoulutuksilla. Valmistuin 2009 myös Asahi Health® -ohjaajaksi. Vedän Pirkan opistolla myös elämäntaitoihin, psykologiaan ja hyvinvointiin liittyviä kursseja, koska olen myös filosofian, etiikan ja psykologin opettaja koulutukseltani (FT) ja olen toiminut vuodesta 1996 etiikan opettajana ja tutkijana Tampereen yliopistossa.   

 

Mitä tunteja ohjaat? Pirkan opistolla ohjaan aamupäivisin terveysliikuntatunteja, jossa ohjelmasta riippuen tehdään kuminauha-, keppijumppa- ym. liikkeitä. Vedän myös Asahi Health®-tunteja ja venyttelyä. Tunnit sopivat hyvin senioreille. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakastan tanssia ja liikuntaa ja toivon, että saan muutkin nauttimaan liikunnasta. Koen, että liikunnalla on selkeästi mielialaa kohottava ja hyvinvointia lisäävä vaikutuksia ja on ihanaa liikkua yhdessä. Minua motivoi liikunnanohjauksessa se, että näen että olen suunnittelut ohjelman, joka sopii kurssilaisilleni, että kaikki pystyvät sen tekemään ja vielä hymyssä suin. Toivon, että saan kurssilaiseni viihtymään ja nauttimaan liikunnasta matalalla kynnyksellä. Pyrin terveysliikuntatunneilla siihen, että teemme kaikkia päälihasryhmiä voimistavia liikkeitä, koordinaatio- ja tasapainoharjoituksia sekä loppuvenyttelyt. Minua innostaa liikunnanohjauksessa myös keskustelut kurssilaisten kanssa, koska opin niistä aina jotain uutta, jota voin soveltaa liikuntatunneillani. 

 

Francke Päivi

 

Päivi Francke

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen valmistunut joogaohjaajaksi Suomen Joogaliiton kouluttamana joulukuussa 2019. Joogaryhmiä olen opistolla ohjannut vuodesta 2015 alkaen. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Vedän joogaryhmiä Lempäälässä, Nokialla ja Pirkkalassa. Kohderyhminä on mm. lapset, nuoret, raskaana olevat, synnyttäneet äidit, naiset, miehet sekä seniorit. Ohjaan sekä perinteisempää hathajoogaa että joogan erityiskursseja, esimerkiksi aamujoogaa, tuolijoogaa ja joogaa jäykille.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Jooga on tuonut hyvin paljon hyvinvointia omaan elämääni (niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla) että haluan jakaa sitä hyvää myös muille käyttöön! On erittäin palkitsevaa nähdä joogan hyvät vaikutukset opiskelijoissa!

 

Ismail Mouhannad

 

Ismael Mouhannad

Kuva: Mirja Muurimaa

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Tutustuin joogaan 17-vuotiaana Syyriassa, jossa kohtasin joogaopettajani (acharya). Siitä alkoi suhteeni joogaan. Myöhemmin vietin kaksi vuotta joogaluostarissa Filippiineillä ja kävin myös useita kertoja Intiassa oppimassa lisää parhailta mestareilta. Näin minustakin tuli joogaopettaja.  Suomessa olen opettanut joogaa 1990-luvulta alkaen eri oppilaitoksissa ja työyhteisöissä. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Pidän astanga- ja hathajoogaan perustuvia tunteja. Olen myös kehittänyt ns. pehmeän joogan iäkkäille/vajaakuntoisille. Tunneillani keskitytään joogan fyysiseen puoleen (asanat) ja myös jonkin verran hengitykseen (pranayama). 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ja motivoi, että voin edistää ihmisten hyvinvointia. Opettaminen myös uudistaa minua – opettaminen ja oppiminen on vuorovaikutusta.  

 

Laitinen Reija

 

Reija Laitinen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut eri-ikäisille liikuntaa monessa muodossa yli 10 vuotta. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja FISAF Personal trainer ja viimeisimpänä valmistunut PilatesHealth-ohjaajaksi ja äitiysliikunnanohjaajaksi.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Nokialla ja Pirkkalassa erilaisia lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja, pilatesta, äiti-vauvajumppaa ja perheliikuntaa. Lisäksi ohjelmistossa on lempeän pilateksen, lihaskunnon ja raskausajan pilateksen verkkokurssit. Uutuutena ohjaan Hyvinvointia ja liikettä työpäiviin -verkkokurssia.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakastan ohjaustyötä, koska siinä saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja kehojen kanssa. Minun tunneillani pääpaino on kehon turvallisessa liikuttamisessa sallivassa ilmapiirissä. 

 

Mannila Katri

 

Katri Mannila

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut Suomen Joogaliiton (SJL) hathajoogaa vuodesta 2014 lähtien. Ensin Tampereen Joogayhdistyksellä ja syksystä 2014 Pirkan opistossa. Olen suorittanut Suomen Joogaliiton joogaopettajan perusopinnot ja ¾ syventävistä opinnoista. Kesällä 2020 valmistun rekisteröidyksi SJL-joogaopettajaksi. Päivätyössäni varhaiskasvattajana ohjaan joogaa myös lapsille. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistossa hathajoogan jatkoryhmää Harjuniityssä. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Olen itse joogannut aktiivisesti vuodesta 2009 ja kokenut asanaharjoitusten, luonnollisen hengityksen tiedostamisen ja sisäisen hiljaisuuden kokemisen myönteiset vaikutukset fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiini. Näitä kokemuksia haluan myös oppilailleni jakaa ja ohjata. Uskon, että säännöllinen joogan harjoittaminen ja terveet elämäntavat yhdessä edistävät myönteisen elämänasenteen omaksumista. SJL-joogaperinteen mukaisesti ihminen selvittää itselleen elämänkatsomukselliset kysymykset oman vakaumuksensa ja kulttuurinsa pohjalta, joten opettamani jooga ei sisällä uskonnollisia näkökulmia. Olen kiitollisena kuullut oppilailtani, miten he ovat tunneiltani saaneet voimaa arkeen ja kokeneet rauhoittumista sekä rentoutumista kiireen keskellä. Tällainen palaute motivoi minua opetustyössä.  

 

Mäyrä Minna-Leena

 

Minna Mäyrä

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2013 lähtien, mm. kuntopiirejä, muokkaustunteja, lihaskunto- ja kehonhuollollisia tunteja sekä zumban kaltaista tanssillista liikuntaa. Olen käynyt Kangoo Power™ ohjaajakoulutuksen.

 
Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan miesten reipasta jumppaa, kahvakuulaa, reisi-vatsa-pakara tunteja, tehotreeniä ja kehonhuoltoa Nokialla.


Mikä innostaa ohjaamaan? Saan tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka haluavat voida paremmin. Se on mahtavaa! Varsinkin kun me tiedämme pimeinä kuukausina sohvan houkuttelevan vahvasti jäämään kotiin. Sohvapäiviä pitää olla, mutta yhdessä tekeminen on parasta! Pyrin ohjaustuntini alussa välittämään viestin, että ”Hyvä kun tulit! Tämä tunti on ehkä paras juttu mitä voit tehdä itsellesi ja läheisillesi tänään! Hyvä Sinä!” 

 

Palonen Jenni

 

Jenni Palonen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja koko 2000-luvun. Aloitin ohjaamisen Kajaanissa, jossa sain Kajaanin Elon naisvoimisteluseurasta vankan pohjan ohjaamistyölle. Olen koulutukseltani luokanopettaja ja liikunta oli sivuaineeni. Olen suorittanut Svolin ryhmäliikunnan ohjauksen peruskurssin, Fitness Pilateksen peruskurssin sekä käynyt Les Millsin lisenssikoulutuksia. Olen opiskellut vuosien mittaan liikuntalääketieteitä sekä terveystietoa avoimessa yliopistossa ja kehittänyt käytännön osaamistani erilaisilla lyhyillä kehonpaino-, voima- ja liikkuvuuskoulutuksilla. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Nokialla Voimaa keskivartaloon, niska-hartiaseudun lihaskunto ja Virtaa viikonloppuun – perjantain lihaskuntokursseja.
 

Mikä innostaa ohjaamaan? Minulle tärkeää on kehittää omaa osaamistani kaiken aikaa. Haluan, että tunneillani asiakkaat tietävät, miksi teemme juuri kyseisiä harjoituksia ja siksi kertoilen työskentelyn lomassa liikkeiden vaikutuksista esimerkiksi ryhtiin. Pyrin kiinnittämään huomiota hyvään suoritustekniikkaan sekä rentoon liikkumistapaan. Toivon, että ihmiset tulisivat tunneilleni mieluummin hakemaan hyvää oloa kuin suorittamaan tiukkapipoisesti päivän treeniä. 

 

Pasonen Eeva-Maria

 

Eeva-Maria Pasonen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut erilaisia joogaryhmiä vuodesta 2013 lähtien ja pilateskurssien vetämisen aloitin virallisesti vuonna 2018, kun valmistuin pilatesohjaajaksi. Olen joogaopettaja (YogaSource Teacher Training RYT 500) ja PilatesHealth ohjaaja. Lisäksi olen kouluttautunut Aerial, Vinyasa ja Yin-joogaohjaaja ja FasciaMethod-ohjaaja. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla joogaa ja pilatesta eri muodoissa ja kaikenikäisille Nokialla ja Pirkkalassa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakkaus lajiin. Olen kiitollinen, että sain tehdä rakkaista harrastuksista itselleni ammatin. Ryhmien ohjaaminen on minulle sydämen asia. Minulla on hyvin terapeuttinen lähestymistapa joogaan. Haluan joogan ja pilateksen avulla auttaa ihmisiä voimaan sekä fyysisesti, että psyykkisesti paremmin. Tuntieni tavoitteena on luoda turvallinen, rento ja kannustava ilmapiiri ja kaikille kokonaisvaltaisesti hyvä olo. Isoin kiitos ohjaajalle on se, kun näkee ryhmän poistuvan tunnilta hymy huulilla. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli.

 

Eeva-Marian Facebook-sivut >

 

 

Saari Minna

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Neljännesvuosisataisesta tanssija ja koreografi -taustastani (Tanssiteatteri Polar ja Tanssiteatteri Mobita nyk. MD) johtuen olen ohjannut kymmeniä vuosia erilaisia nykytanssin muotoja ja aikaisemmin myös klassista balettia ja lasten tanssia.  Pilatekseen tutustuin 2000-luvun alkupuolella ja kouluttauduin pilatesohjaajaksi kymmenkunta vuotta sitten. 

 
Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla pilatesta senioreille, alkeis- ja jatkoryhmille Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdella. 

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Minusta on edelleen hauska oppia itsestäni ja kehostani uusia asioita. Toivon että kursseillani olevat löytävät sen saman oppimisen ilon ja ahaa-elämyksen, mikä seuraa keskittyneestä oman kehon kuuntelusta. Huomaavat miten keho on suljettu systeemi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. On hienoa huomata, miten keskittyneesti ihmiset jaksavat hakea oikeaa suoritusta ja oivaltavat, mitä sen tekemiseen tarvitaan. On myös mukava kuulla, kun joku on saanut apua selkä ym. vaivoihin pilatestunneista. 

 

Tannermaa Mila

Ohjaan tanssillista Bellyfitness-tuntia ja kehonhuoltoa Nokialla ja Pirkkalassa. Lisäksi ohjaan Nokialla itämaisen tanssin ryhmää ja erilaisia tanssin tiiviskursseja.

 

Yli-Hankala-Peräluoma Hanna

 

Hanna Yli-Hankala-Peräluoma

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjaajana ja valmentajana aloitin vuonna 1995. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja olen ohjannut useissa eri liikuntakeskuksissa, seuroilla, yhdistyksillä sekä yrityksillä. Lajeina on ollut mm. Zumba, Lavis, kahvakuula, erilaiset muokkaukset, senioritunnit, sisäpyöräily, tanssitunnit, lasten jumppa- ja tanssitunnit, kuntosaliohjaukset, venyttelytunnit, fittballfoam roller, flow tonic ja Lessmilssin body pump. Lisäksi olen vuodesta 1995 valmentanut joukkuevoimistelua, showtanssia, hip hoppia ja tanssillista voimistelua sekä vuodesta 2014 rytmistä voimistelua. Olen vuosien aikana kouluttautunut useilla ryhmäliikuntaan sekä valmennukseen liittyvillä kursseilla, sekä toiminut useasti myös itse kouluttajana. Lisäksi olen rytmisen voimistelun 2-tason tuomari sekä tällä hetkellä on voimassa olevat Zumban ja Laviksen lisenssit. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Opistolla ohjaan Lavista, venyttelyä, senioritunteja, kahvakuulaa, muokkausta, kuntosalicircuittia sekä Dance mix ja Latin dance mix -tunteja Nokialla ja Pirkkalassa. 
 

Mikä innostaa ohjaamaan? Haluan ohjata, koska saan omalla työpanoksellani ihmiset hyvälle tuulelle, ylittämään itsensä ja nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta tunteesta. On mukava nähdä muutos väsyneistä kasvoista pirteäksi ja energiseksi sekä ryhdikkääksi olemukseksi. 

 

Pirkkalan liikuntakurssien ohjaajat

 

Cotroneo Marjo

 

Marjo Cotroneo

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Aloitin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen 2000-luvun alussa, eli olen ohjannut liikuntaryhmiä noin 20 vuotta. Olen liikunnanohjaaja, jolla mm. Shindo-, venyttely- ja rentoutusohjaajakoulutus. Lisäksi olen kouluttautunut myös Functional training, eli toiminnalliseen harjoitteluun, kahvakuulaharjoitteluun, Chiball:iin, Foamroller eli putkirullaukseen ja dynaamisiin venyttelyihin. Minulta löytyy myös elämysohjaajakoulutus ja olen intialaisen päähieronnan taitaja. Vuosien varrella olen vetänyt myös vesijumppaa ja sauvakävelytunteja, joka onkin rakas harrastukseni.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkkalassa ja Lempäälässä erilaisia kehonhuolto- ja lihaskuntokursseja. Ohjelmistossa on mm. Shindoa, putkirullausta, erilaisia jumppatunteja, miesten jumppaa, seniorien ryhmiä sekä äiti-vauva jumppaa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Pidän työstäni ja ihmisistä! On kannustavaa nähdä, kun saa ihmiset liikkumaan ja huomaa heidän nauttivan. Mottonani on, että liikunnan pitää olla hauskaa eli ei tehdä vakavalla mielellä vaan pidetään pieni pilke silmässä. 

 

Francke Päivi

 

Päivi Francke

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen valmistunut joogaohjaajaksi Suomen Joogaliiton kouluttamana joulukuussa 2019. Joogaryhmiä olen opistolla ohjannut vuodesta 2015 alkaen. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Vedän joogaryhmiä Lempäälässä, Nokialla ja Pirkkalassa. Kohderyhminä on mm. lapset, nuoret, raskaana olevat, synnyttäneet äidit, naiset, miehet sekä seniorit. Ohjaan sekä perinteisempää hathajoogaa että joogan erityiskursseja, esimerkiksi aamujoogaa, tuolijoogaa ja joogaa jäykille. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Jooga on tuonut hyvin paljon hyvinvointia omaan elämääni (niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla) että haluan jakaa sitä hyvää myös muille käyttöön! On erittäin palkitsevaa nähdä joogan hyvät vaikutukset opiskelijoissa!

 

Hiltunen Jan

 

Jan Hiltunen

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Päätyönä toimin luokanopettajana ja sivuaineena opetan mm. liikuntaa. Opistolla olen ohjannut kursseja vuodesta 2013 lähtien. Lasten liikunnan puolella olen myös mukana valmentamassa muutamissa eri joukkueissa lähinnä lasteni kautta. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan opistolla Hiki pintaan pelailemalla -kurssia Pirkkalassa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Minua innostaa ohjaamaan mukava porukka ja positiivinen tekeminen. Tämä on myös motivoinut jatkamaan kurssien ohjaamista vuodesta toiseen. 

 

Hiltunen Satu

Ohjaan Pirkkalassa polkujuoksun lyhytkursseja.

 

Intke Susanna

 

Susanna Intke

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Minulla on hathajoogan ohjaajakoulutus Turun avoimesta yliopistosta vuodelta 2017 sekä kansainvälisen jooga liiton hyväksymä RYT200 ohjaajakoulutus vinyasa flow joogasta, jonka olen tehnyt joogakoulu Himalla Helsingissä vuosina 2017-2018Joogakurssien ohjaamisen aloitin vuonna 2016. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla joogan lyhytkursseja Pirkkalassa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Ohjaustyössä parasta ovat innostuneet kurssilaiset, joiden kehityskaarta on hienoa päästä seuraamaan yhteisen kurssivuoden aikana. Jokainen kokee joogan omalla henkilökohtaisella tavallaan ja koen olevani etuoikeutettu, kun saan olla mukana laittamassa tätä hyvää kiertoon. 

 

Kontiola-Luode Piia

Ohjaan Pirkkalassa kuntotanssia ja yin joogaa.

 

Kuivala Katri

Ohjaan Pirkkalassa tehotreenikurssia.

 

Laine Anna

Ohjaan Pirkkalassa tenavaliikuntakurssia.

 

Laitinen Reija

 

Reija Laitinen

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut eri-ikäisille liikuntaa monessa muodossa yli 10 vuotta. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja FISAF Personal trainer ja viimeisimpänä valmistunut PilatesHealth-ohjaajaksi ja äitiysliikunnanohjaajaksi.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Nokialla ja Pirkkalassa erilaisia lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja, pilatesta, äiti-vauvajumppaa ja perheliikuntaa. Lisäksi ohjelmistossa on lempeän pilateksen, lihaskunnon ja raskausajan pilateksen verkkokurssit. Uutuutena ohjaan Hyvinvointia ja liikettä työpäiviin -verkkokurssia.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakastan ohjaustyötä, koska siinä saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja kehojen kanssa. Minun tunneillani pääpaino on kehon turvallisessa liikuttamisessa sallivassa ilmapiirissä. 

 

Lehtonen Johanna

Ohjaan Pirkkalassa lapsi-aikuinen-musiikkiliikunnan kursseja.

 

Pasonen Eeva-Maria

 

Eeva-Maria Pasonen

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut erilaisia joogaryhmiä vuodesta 2013 lähtien ja pilateskurssien vetämisen aloitin virallisesti vuonna 2018, kun valmistuin pilatesohjaajaksi. Olen joogaopettaja (YogaSource Teacher Training RYT 500) ja PilatesHealth ohjaaja. Lisäksi olen kouluttautunut Aerial, Vinyasa ja Yin-joogaohjaaja ja FasciaMethod-ohjaaja. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla joogaa ja pilatesta eri muodoissa ja kaikenikäisille Nokialla ja Pirkkalassa. 

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakkaus lajiin. Olen kiitollinen, että sain tehdä rakkaista harrastuksista itselleni ammatin. Ryhmien ohjaaminen on minulle sydämen asia. Minulla on hyvin terapeuttinen lähestymistapa joogaan. Haluan joogan ja pilateksen avulla auttaa ihmisiä voimaan sekä fyysisesti, että psyykkisesti paremmin. Tuntieni tavoitteena on luoda turvallinen, rento ja kannustava ilmapiiri ja kaikille kokonaisvaltaisesti hyvä olo. Isoin kiitos ohjaajalle on se, kun näkee ryhmän poistuvan tunnilta hymy huulilla. Siitä tulee itsellekin hyvä mieli. 

 

Eeva-Marian Facebook-sivut >

 

Perkiömäki Mika

 

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen liikuntatieteiden maisteri, NSCA-CPT®-valmentaja, PilatesHealth-ohjaaja, Yin-joogaopettaja ja olen suorittanut IKSA:n kahvakuulaohjaajakoulutuksen. Olen harrastanut ja opettanut kamppailulajeja 20 vuotta ja ohjannut liikuntaa opistoissa vuodesta 2012. 

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistossa pilates- ja kahvakuulakursseja Lempäälässä ja Pirkkalassa.

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Liikunnan ilo ja sen näkeminen kurssilaisten kasvoista ja koko olemuksesta on paras palkinto ohjaamisesta. Tykkään monipuolisista kurssisisällöistä, ja tässä kurssilaisten toiveet ovat ensi sijalla. Jaan myös mielelläni tietoa liikunnasta ja ravitsemuksesta. Kurssit ovat progressiivisia, joten ohjelma kehittyy askel askeleelta, mikä lisää mielenkiintoa sekä kasvattaa kuntoa.

 

Linkki: https://potku.net/kurssit/ 

 

Riihitupa Eeva-Liisa

 

Eeva-Liisa Riihitupa

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Jooganopettajaksi valmistuin Suomen Joogaopistolta vuonna 2006, koulutus kesti 7 vuotta. Tämän jälkeen olen käynyt useita täydennyskoulutuksia ja joogaseminaareja sekä osallistunut myös muutamaan Zen-meditaatiokurssiin. Ohjaustyötä olen tehnyt vuodesta 1993 lähtien, eli lähes 30 vuotta. Olen ohjannut mm. alkeis- ja jatkotason ryhmiä, miesten ja seniorien ryhmiä sekä tyky-joogaa ja erityisjoogaryhmiä. Olen myös vetänyt joogakursseja (ohjaus + luennot) Joogaopistolla sekä toiminut jooganopettajaopiskelijoiden kouluttajana Joogaopistolla. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Tällä hetkellä ohjaan Pirkkalassa Hathajoogan jatkoryhmiä, joihin sisältyy myös Rajajooga. 
 

Mikä innostaa ohjaamaan? Oma joogakokemus innostaa jakamaan opetusta eteenpäin, tieto siitä, miten konkreettinen harjoitus voi muuttaa meitä, niin fyysisesti, psyykkisesti kuin henkisesti. Jooga on välittämistä opettajalta oppilaalle, ei asentojen kopioimista vaan sisäisen tilan löytymistä. Joogaharjoituksessa oppilas saa oman kokemuksen ja hän voi hyvin, tähän pyrin ohjatessani. On motivoivaa nähdä, miten moniin ongelmiin ihmiset ovat saaneet apua tunneillani niin kehon hyvinvointiin kuin mielentasapainoon. Heidän kiitollisuus tekee minut entistä nöyremmäksi ohjatessani harjoitusta, jonka opetus tulee kaukaa joogaperinteestä. 

 

Saari Minna

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Neljännesvuosisataisesta tanssija ja koreografi -taustastani (Tanssiteatteri Polar ja Tanssiteatteri Mobita nyk. MD) johtuen olen ohjannut kymmeniä vuosia erilaisia nykytanssin muotoja ja aikaisemmin myös klassista balettia ja lasten tanssia.  Pilatekseen tutustuin 2000-luvun alkupuolella ja kouluttauduin pilatesohjaajaksi kymmenkunta vuotta sitten. 

 
Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Pirkan opistolla pilatesta senioreille, alkeis- ja jatkoryhmille Nokialla, Pirkkalassa ja Vesilahdella. 

 
Mikä innostaa ohjaamaan? Minusta on edelleen hauska oppia itsestäni ja kehostani uusia asioita. Toivon että kursseillani olevat löytävät sen saman oppimisen ilon ja ahaa-elämyksen, mikä seuraa keskittyneestä oman kehon kuuntelusta. Huomaavat miten keho on suljettu systeemi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. On hienoa huomata, miten keskittyneesti ihmiset jaksavat hakea oikeaa suoritusta ja oivaltavat, mitä sen tekemiseen tarvitaan. On myös mukava kuulla, kun joku on saanut apua selkä ym. vaivoihin pilatestunneista.

 

Schellhammer-Tuominen Maija

Ohjaan Pirkkalassa astangajoogan alkeis- ja jatkoryhmiä.

 

Tannermaa Mila

Ohjaan tanssillista Bellyfitness-tuntia ja kehonhuoltoa Nokialla ja Pirkkalassa. Lisäksi ohjaan Nokialla itämaisen tanssin ryhmää ja erilaisia tanssin tiiviskursseja.

 

Tiilikainen Johanna

Ohjaan kuntopiiriä ja lempää pilatesta & kehonhuoltoa Pirkkalassa.

 

Yli-Hankala-Peräluoma Hanna

 

Hanna Yli-Hankala Peräluoma

 

Ohjauskokemus ja -koulutus: Ohjaajana ja valmentajana aloitin vuonna 1995. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja olen ohjannut useissa eri liikuntakeskuksissa, seuroilla, yhdistyksillä sekä yrityksillä. Lajeina on ollut mm. Zumba, Lavis, kahvakuula, erilaiset muokkaukset, senioritunnit, sisäpyöräily, tanssitunnit, lasten jumppa- ja tanssitunnit, kuntosaliohjaukset, venyttelytunnit, fittballfoam roller, flow tonic ja Lessmilssin body pump. Lisäksi olen vuodesta 1995 valmentanut joukkuevoimistelua, showtanssia, hip hoppia ja tanssillista voimistelua sekä vuodesta 2014 rytmistä voimistelua. Olen vuosien aikana kouluttautunut useilla ryhmäliikuntaan sekä valmennukseen liittyvillä kursseilla, sekä toiminut useasti myös itse kouluttajana. Lisäksi olen rytmisen voimistelun 2-tason tuomari sekä tällä hetkellä on voimassa olevat Zumban ja Laviksen lisenssit. 
 

Mitä tunteja ohjaat? Opistolla ohjaan Lavista, venyttelyä, senioritunteja, kahvakuulaa, muokkausta, kuntosalicircuittia sekä Dance mix ja Latin dance mix -tunteja Nokialla ja Pirkkalassa. 
 

Mikä innostaa ohjaamaan? Haluan ohjata, koska saan omalla työpanoksellani ihmiset hyvälle tuulelle, ylittämään itsensä ja nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta tunteesta. On mukava nähdä muutos väsyneistä kasvoista pirteäksi ja energiseksi sekä ryhdikkääksi olemukseksi. 

Verkkokurssien ohjaajat

 

Anttila Tiia


Ohjauskokemus ja -koulutus: Ryhmäliikunnanohjaajana olen aloittanut työskentelemään vuonna 2012, josta lähtien olen opettanut ja ohjannut melko säännöllisesti. Ryhmäliikunnanohjaajan koulutuksen kävin syksyllä 2016. Olen ohjannut monipuolisesti ryhmiä aikuisista lapsiin ja kokemusta löytyy monenlaisista liikuntatunneista. Lisäksi valmistun tammikuussa 2020 tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan pilateksen, niska-hartiaseudun & rangan liikkuvuuden ja lattarijumpan verkkokursseja. Lisäksi ohjaan erilaisia lyhytkursseja, mm. eri tanssilajien tiiviskursseja Pirkkalassa sekä nilkkaa ja jalkaterää vahvistavan harjoittelun lyhytkurssin verkossa.

  

Mikä innostaa ohjaamaan? Koen opettamisen ja ohjaamisen olevan kutsuammattini, sillä innostun helposti uusista asioita ja haluan jakaa oppejani toisille ihmisille. Hyvinvointi ja liikunta ovat lähellä sydäntäni ja haluan jakaa osaamistani sekä innostaa ihmisiä edesauttamaan omaa hyvinvointiaan. Pyrin tunneillani iloiseen ja lämpimään ilmapiiriin sekä mahdollisimman ergonomiseen työskentelyyn. Jokainen saa edetä omalla tasollaan ja omalla tahdillaan. 

 

Laitinen Reija


Ohjauskokemus ja -koulutus: Olen ohjannut eri-ikäisille liikuntaa monessa muodossa yli 10 vuotta. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja FISAF Personal trainer ja viimeisimpänä valmistunut PilatesHealth-ohjaajaksi ja äitiysliikunnanohjaajaksi.  

 

Mitä tunteja ohjaat? Ohjaan Nokialla ja Pirkkalassa erilaisia lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja, pilatesta, äiti-vauvajumppaa ja perheliikuntaa. Lisäksi ohjelmistossa on lempeän pilateksen, lihaskunnon ja raskausajan pilateksen verkkokurssit. Uutuutena ohjaan Hyvinvointia ja liikettä työpäiviin -verkkokurssia.

 

Mikä innostaa ohjaamaan? Rakastan ohjaustyötä, koska siinä saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten ja kehojen kanssa. Minun tunneillani pääpaino on kehon turvallisessa liikuttamisessa sallivassa ilmapiirissä. 

Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko