VAALIPANEELIT 2019

Etusivu » Ajankohtaista » vaalipaneelit2019

Eduskuntavaalit 2019 -  Osallistu, keskustele, vaikuta! 

 

Eduskuntavaalien teemaillat kaikissa opiston jäsenkunnissa.

Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. 

 

 

EDUSKUNTAVAALIEN TEEMAILTA NOKIALLA 

ke 20.3. klo 18–20.00  

Hempankaari, Nokianvaltatie 25 C 

Eduskuntavaaleihin teemoittuva yleisöilta, jossa pohditaan Nokian ja Pirkanmaan haasteita alkavalla eduskuntakaudella. Teemailta järjestetään yhteistyössä paikallislehti Nokian Uutisten kanssa. Se käynnistyy Pirkan opiston kulttuuriohjelmalla sekä kaupunginjohtaja Eero Väätäisen alustuksella. Tämän jälkeen on vuorossa eduskuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. 

 

 

EDUSKUNTAVAALIEN TEEMAILTA PIRKKALASSA 

to 21.3. klo 18–20.00  
Pirkkalan yhteislukio Silmu, Koulutie 6b 

Eduskuntavaaleihin teemoittuva yleisöilta, jossa pohditaan Pirkkalan ja Pirkanmaan haasteita alkavalla eduskuntakaudella. Teemailta järjestetään yhteistyössä paikallislehti Pirkkalaisen kanssa. Se käynnistyy Pirkan opiston kulttuuriohjelmalla sekä pormestari Marko Jarvan alustuksella. Tämän jälkeen on vuorossa eduskuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. 

 

 

EDUSKUNTAVAALIEN TEEMAILTA VESILAHDESSA 

ke 27.3. klo 18–20.00  
Vesilahden yläaste, Auditorio Ateena 1.krs, Koulutie 2 

Eduskuntavaaleihin teemoittuva yleisöilta, jossa pohditaan Vesilahden ja Pirkanmaan haasteita alkavalla eduskuntakaudella. Teemailta järjestetään yhteistyössä paikallislehti Lempäälän-Vesilahden Sanomien kanssa. Se käynnistyy Pirkan opiston kulttuuriohjelmalla sekä kunnanjohtaja Tuomas Hirvosen alustuksella. Tämän jälkeen on vuorossa eduskuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. 

 

 

EDUSKUNTAVAALIEN TEEMAILTA LEMPÄÄLÄSSÄ 

to 28.3. klo 18–20.00  
Virta-Kampus, Virta-sali B 1062, Valkeakoskentie 19 

Eduskuntavaaleihin teemoittuva yleisöilta, jossa pohditaan Lempäälän ja Pirkanmaan haasteita alkavalla eduskuntakaudella. Teemailta järjestetään yhteistyössä paikallislehti Lempäälän-Vesilahden Sanomien kanssa. Se käynnistyy Pirkan opiston kulttuuriohjelmalla sekä kunnanjohtaja Heidi Rämön alustuksella. Tämän jälkeen on vuorossa eduskuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu.  

 

 

Yhteistyössä mukana: 

Nokian Uutiset 

Pirkkalainen 

Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Sulje sivuvalikko