Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

 

 

Tärkeä liikennetiedote Pirkkalan koulukeskuksessa asioiville


30.08.2019

Naistenmatkan ja Suupanniityn koulujen uusi siirtokelpoinen lisärakennus pystytetään tontin Ollikantien ja Suupankujan puoleiseen kulmaan viikolla 36. Tämä aiheuttaa liikennejärjestelyjä erityisesti maanantai-iltana 2.9., tiistaina 3.9. ja keskiviikkona 4.9.

 

Ollikantien puoleinen parkkipaikka (Suupanniityn koulun liikuntasalin takaparkkipaikka) on näinä päivinä kokonaan suljettu, eikä sinne saa pysäköidä. Rakennuksen osat kuljetetaan tontille rekoilla, joita liikkuu kyseisinä päivinä Ollikantiellä. Alue aidataan jo maanantaina 2.9. illalla, joten iltakäyttäjät eivät saa pysäköidä sinne enää silloin.

 

Kehotamme siksi välttämään kaikkea ylimääräistä autoliikennettä koululle (Suupankujalle ja Urheilutielle). Jättäkää kaikki ne oppilaat, joita ei välttämättä tarvitse saattaa perille saakka, Suupantielle, Suupankujan kiertoliittymään (kulku Suupantien suunnasta) tai Lentoasemantielle.

 

Siirtokelpoista rakennusta kuljettavat rekat välivarastoidaan jäähallin parkkipaikalle, joten sekään ei ole käytössä. Kehotamme kaikkia käyttämään Pirkkalan kirkon (Arokuja 8) parkkipaikkaa. Sen käytöstä kyseisinä päivinä on sovittu seurakunnan kanssa.

 

Asennus pyritään saamaan valmiiksi keskiviikkoiltaan 4.9. mennessä. Torstaina parkkipaikat ovat taas normaalisti käytössä. Mikäli sääolosuhteet viivyttävät asennusta, tiedotamme siitä erikseen keskiviikkona.

 

Toivomme kaikilta alueella liikkuvilta malttia ja kärsivällisyyttä.


Takaisin uutisiin
Sulje sivuvalikko