Siirry tekstisisältöön ›

Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

 

 

Koronaviruksen vaikutukset Pirkan opiston toimintaan, uutinen päivitetty pe 20.3.2020 klo 15:35


20.03.2020

Osa kursseista ja opetuksesta jatkuu etäopetuksena

Pirkan opiston kurssitoimintaa ja taiteen perusopetuksen opetustarjontaa jatketaan myös poikkeusolojen aikana. Iso osa opetuksestamme muutetaan etäopetukseksi. Tällä mallilla jatkuvien kurssien toiminta jatkuu 23.3.2020 ja 30.3.2020 alkavilla viikoilla.

 

Ilmoitamme kaikille etäopetuksena jatkuvien ryhmien ja yksilöopetuksen opiskelijoille tekstiviestillä tai sähköpostilla siitä, miten ja milloin opetus jatkuu.

Osalla kursseista toiminta on keskeytetty. Tiedotamme näiden kurssien asiakkaille myöhemmin, miten kurssien maksuja mahdollisesti kompensoidaan. Kiitos kärsivällisyydestä poikkeustilanteessa.

Huomioithan! Kursseihin liittyviä tiedotteita lähetämme aikavälillä pe 20.3.-pe 27.3. jokaisen kurssin opiskelijoille erikseen. Jos osallistut useille Pirkan opiston kursseille, voit siis saada useita erisisältöisiä tiedotteita eri päivinä.

 

Kaikki Pirkan opiston lähiopetus ja tapahtumat keskeytetään toistaiseksi

Kaikki Pirkan opiston lähiopetus ja tapahtumat keskeytetään toistaiseksi kaikissa neljässä kunnassa: Vesilahdessa, Lempäälässä, Pirkkalassa ja Nokialla. Lähiopetuksen keskeytys tulee voimaan tiistaista 17.3.2020 alkaen ja jatkuu ainakin pääsiäiseen, 13.4.2020 asti. Tapahtumat on peruutettu toukokuun loppuun asti. Verkkokurssit toimivat normaalisti.

 

Keskeyttäminen perustuu Suomen hallituksen maanantaina 16.3.2020 antamaan linjaukseen.

 

 

Tiedotus

Tiedot tilanteen muutoksista päivittyvät tähän uutiseen sekä Pirkan opiston Facebook-sivulle.

 

Peruttujen kurssien opiskelijat saavat tiedon peruuntumisesta tekstiviestillä tai sähköpostilla. Perumisviestit eivät tule kaikille samaan aikaan, sillä niitä lähetetään toimistolta käsin. Ensimmäisenä viestit lähetetään Vesilahden ja Lempäälän peruuntuneiden kurssien ja keskeytyneen taiteen perusopetuksen oppilaille.

 

Koronaviruksen aiheuttamat muutokset herättävät tällä hetkellä paljon kysymyksiä. Vastaamme sähköpostitse ja puhelimitse tulleisiin tiedusteluihinne parhaamme mukaan ja niin pian kuin mahdollista. Tällä hetkellä vastaamisajassa on kuitenkin viivettä.

 

 

Asiakasmaksut

Kyseessä on poikkeustilanne koronavirusepidemian vuoksi. Tiedotamme myöhemmin keskeytysten mahdollisista vaikutuksista kurssimaksuihin.

 

 

Asiakaspalvelu

Pirkan opiston asiakaspalvelupisteet on toistaiseksi suljettu tiistaista 17.3. alkaen. Palvelemme edelleen puhelimitse ja sähköpostilla. Vastaamme tiedusteluihinne mahdollisimman pian, mutta tällä hetkellä vastaamisessa on viivettä.

 


Takaisin uutisiin
Avaa sivuvalikko
Sulje sivuvalikko