Tanssikoulu

Etusivu » Tanssikoulu

Tanssin maailma tarjoaa sinulle loputtomasti iloa, haastetta ja itseilmaisun keinoja. Pirkan opisto tarjoaa Pirkkalassa ja Nokialla tanssitaiteen perusopetusta lapsille ja nuorille baletista ja nykytanssi/jazzista. Se on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää opiskelua. Opinnot kestävät keskimäärin kuusi vuotta. Mukaan pääset minkäikäisenä vain. Keskimäärin opinnot aloitetaan noin 7-vuotiaana. Alle kouluikäiset voivat harrastaa tanssia lastentanssiryhmissä tai lapsi-aikuinen-ryhmissä.

 

Hakuaika tanssitaiteen perusopintoihin on helmi-maaliskuussa hakulomakkeella. Kesäkuussa ilmoitetaan hakeneille harjoitusajat. Tuolloin voi vielä neuvotella sopivasta ryhmästä. Opinnot alkavat elokuussa. Opintoihin voi hakeutua myös keskellä lukuvuotta. Ota tällöin yhteyttä toimistolle.

 

Tanssia voit harrastaa myös vapaatavoitteisesti kansalaisopiston puolella. Tanssin voi aloittaa minkäikäisenä vain. Kansalaisopiston tanssikurssit ja tiiviskurssit näet täältä. Kansalaisopiston tanssikursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa. Vapaita paikkoja voit kysellä myös kesken lukuvuoden.

Opintoneuvonta ja suunnittelu

 

Koulutussuunnittelija

Eeva Suutari-Saatsi

Puhelin 040 133 4214

 

Toimistosihteeri 

Kati Heino

Puhelin 040 133 4217

 

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

ILMOITUSTAULU >

Tanssikoululainen, tarkista uusimmat tiedotteet ja  harjoitusaikoja koskevat muutokset ilmoitustaululta.