f

Lena sjöholm-saxén puettu veistos viikinki (kopio 1)

Lisätietoja

Rehtori Matti Korolainen
puh. 040 133 4210

Apulaisrehtori Anna-Leena Salokorpi
puh. 040 133 4230

sekä ainealueiden suunnittelijat

Sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Tilauskoulutus

Pirkan opisto järjestää tasokasta ja edullista asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityä koulutusta ja ohjelmapalveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Palvelumme sisältää koulutusohjelman suunnittelun, kouluttajien hankinnan ja koulutusjärjestelyt. Tilauskoulutus voidaan toteuttaa opiston järjestämissä tai tilaajan omissa tiloissa. Hinta muodostuu koulutuksen tuntimäärästä, tarvikkeista, matkakuluista ja tilakustannuksista.

Ota yhteyttä, esitä toiveesi ja pyydä tarjous – teemme juuri teille sopivan koulutuspaketin.

Esimerkkejä kursseista ja tapahtumista:

  • Kielikurssit
  • Hygieniapassikoulutus
  • Ensiapukurssit
  • Tieto- ja viestintätekniikka
  • Asiakaspalvelu ja markkinointi
  • Järjestyksenvalvonta ja voimankäyttö
  • Työhyvinvointia taiteen keinoin (musiikki, käsityö, keramiikka, kuvataide ym.)
  • Ohjelmalliset tilaisuudet: synttärit, perhejuhlat, pikkujoulut, yrityksen tilaisuudet henkilöstölle tai asiakkaille
  • Henkilöstökoulutusta päiväkodeille, perhepäivähoitajille, alakoulun opettajille jne.    Esimerkkinä kitarasäestyksen alkeet, viisikielisen kanteleensoiton alkeet, lapsen musiikkikasvatuksen teoriaa ja käytäntöä


TYKY-päivä  - iloa ja hyvinvointia mielelle käden taitojen parissa

Pirkan opisto tarjoaa mukavaa käsillä tekemistä ja yhdessä olemista ryhmille. Tyky-päivä suunnitellaan työyhteisön toiveiden mukaan ja ideoidaan yhdessä ohjaajan kanssa. Tyky-päivässä voidaan opetella erilaisia tekniikoita, esim. huovuttaa pannulappu, sydän tai muu pieni tuote, painaa T-paitaan tai kassiin tiimin oma tunnus, punoa nauhoja, valmistaa kynttilöitä, muotoilla rautalangasta. Kolmen tunnin työpajan hinta 10–13 hengelle materiaaleineen maksaa noin 200 €.

Lisätiedot, puh. 040 133 4213


Lasten synttärit

Järjestä lapsellesi hauskat ja mieleenpainuvat synttärit!

Pirkan opisto järjestää lasten toiminnalliset synttärit, jossa voidaan vaikka huovuttaa, painaa kangasta, punoa nauhoja, valmistaa koruja, rakentaa leija, muovailla pienoisveistos. Synttärit voidaan suunnitella sankarin toiveiden mukaan tai ideoida yhdessä ohjaajan kanssa. Ohjelma voidaan rakentaa kaikenikäisille sankareille. Kahden tunnin synttäreiden ohjelman hinta materiaaleineen 10–15 lapselle on noin 140 €. Vanhemmat tuovat tarjottavat, me koristelemme tilan.

Lisätiedot, puh. 040 133 4213 

 

Instrumenttiopetusta yksityistunneilla

Suosituimpiin soitinopintoihin on vuosittain paljon ilmoittautuneita, joten kaikki halukkaat eivät aina saa opiskelupaikkaa. Soittoharrastuksen suosion myötä opistosta voi nyt tiedustella myös yksityistunteja.

Tarkat tiedot löytyvät sivustolta Musiikki -osiosta. Yhteyshenkilönä apulaisrehtori Anna-Leena Salokorpi puh. 040 133 4230,

sähköposti: etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi .


Esiintyjiä tilaisuuksiin tai musiikin kouluttajia työpaikalle

Opistolla on esiintyjäpankki, jotka esiintyvät korvausta vastaan eri tilaisuuksissa, kuten häät, muistotilaisuudet, synttärit jne. Eri kokoonpanot ja solistit ja tyylilaji räätälöidään tilaajan toiveen mukaan. Musiikinopettajat voivat pitää myös musiikillisia työyhteisökoulutuksia. Ota yhteyttä apulaisrehtoriin, suunnittelijaopettajaan tai toimistoon!