f

Kurssimaksut

(tiedot päivitetty 11.12.2017)


Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut ovat kurssikohtaisia ja niiden hinnoittelu perustuu kurssin pituuteen ja kurssin toteutuksesta aiheutuviin kustannuksiin.

Kurssimateriaalin sekä opiskelutarvikkeet opiskelija maksaa ja hankkii pääsääntöisesti itse. Mikäli materiaalit sisältyvät kurssimaksuun tai ne voi lunastaa opettajalta ja niistä peritään erillinen hinta, on tästä maininta kurssiesittelyssä.


MAKSUKÄYTÄNNÖT

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä kurssin voi maksaa ruudulle ilmestyvän pankkiyhteyskuvakkeen tai Smartum-, Sportti- ja KulttuuriPassi -kuvakkeiden kautta. Huom! Tämä maksutapa on käytettävissä vain ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet oikeutettu alennukseen, älä käytä tätä maksutapaa.

Mikäli et maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä, sinulle lähetetään lasku. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdolliset laskua koskevat huomautukset on tehtävä toimistoon ennen eräpäivää. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle. Opiston kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia.


Katso myös:

PERUUTUSEHDOT

ALENNUKSET

TYÖNANTAJAN TARJOAMAT MAKSUVÄLINEET

KURSSIN TOIMINNAN KESKEYTTÄMINEN

LAHJAKORTTI