f


Kurssihaku ja ilmoittautuminen

www.tampereenkesayliopisto.fi 

Opintoneuvonta ja suunnittelu

Koulutuskoordinaattori Enni Nordman                Tampereen kesäyliopisto                                               puh. 0400 818 229 enni.nordman@tampereenkesayliopisto.fi 


TKY logo vaaka color BIG (kopio) (kopio)

Avoin yliopisto

 Avoin yliopisto-opetus antaa mahdollisuuden yliopiston perusopetusta vastaaviin opintoihin ilman ikärajoja ja pohjakoulutusvaatimuksia. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa, mutta opinnot voi liittää yliopistotutkintoon, mikäli myöhemmin saa varsinaisen opiskelupaikan.


Pirkan opisto järjestää yhteistyössä Tampereen kesäyliopiston kanssa avoimen yliopiston kursseja Pirkan opiston jäsenkunnissa. Avoimen yliopistokurssien ilmoittautumiset ja opintoneuvonta ovat Tampereen kesäyliopiston vastuulla. Avoimen yliopiston opiskelijalta perittävä maksu muodostuu yliopiston opiskelijakohtaisesta maksusta ja kesäyliopiston kurssimaksusta. Tarkka kurssimaksu on mainittu kurssin yhteydessä.

 

AVOIMEN YLIOPISTON TENTIT ULKOPUOLISILLE TENTTIJÖILLE

Pirkan opisto voi tarvittaessa järjestää valvottuja tenttitilaisuuksia. Ajoista on sovittava ennakkoon oman korkeakoulun sekä Pirkan opiston toimiston kanssa. Tenttijän omalla vastuulla on myös tenttikysymysten tilaaminen opistolle. Opisto huolehtii tenttitilan järjestämisestä, valvonnasta sekä vastausten palauttamisesta tenttiä seuraavana arkipäivänä tenttijän korkeakouluun. Ilmoittautuminen sekä ajankohdasta sopiminen Pirkan opistossa: pirkanopisto@nokiankaupunki.fi tai puhelimitse 03 5652 2500. Lukuvuonna 2017–2018 tenttikohtainen maksu on 30 €.